Som una empresa especialitzada en serveis de restauració social, cà tering i vending a col·legis, universitats, hospitals, residències de tercera edat, empreses, organismes oficials i cossos de seguretat de l'Estat.
Fundada el 1983, amb presència a tot Espanya. Ofereix 30.000 serveis al dia a 160 clients i compta amb més de 1.600 empleats.
Busquem persones que comparteixin els nostres valors: professionalitat, innovació, flexibilitat i que vulguin unir-se al nostre projecte d'empresa en el qual la igualtat d'oportunitats és un altre tret que ens defineix.
Funcions
- Elaborar els menús en cuina per als clients.
- Supervisar l'ordre de la cuina.
- Control d'estoc.
- Gestió APPCC.
- Elaboració de Cartes.
- Gestió personal cuina i office.
S'ofereix
- Contracte temporal perÃode estival
- Jornada laboral de 40 hores de dilluns a diumenge en torns rotatius de matà i tarda.
Requisits
- Valorable Cicle Formatiu Grau Mitjà branca d'Hostaleria i Cuina
- Experiència en Cuina d'almenys 1 any