Recepcionista

Alannia Resorts Crevillent

Inscripcions tancades

A Alannia Resorts fem felices les persones creant experiències memorables. Complir amb aquesta màxima cada dia és possible gràcies a les persones que formen part d'Alannia. Ens agradaria que t'unissis al nostre equip per seguir millorant el departament de Recepció

Ubicat a Crevillente, Alannia Costa Blanca és un dels resorts més ben equipats d'Espanya i està pensat per gaudir en família, especialment per a aquelles amb nens petits, que busquen passar les seves vacances en un entorn acollidor tranquil i totalment adaptat a l'edat dels seus petits.

Els nostres equips de Front estan formats pels/les millors experts/es en vacances. Són el primer contacte dels nostres hostes amb l'establiment i el seu punt de referència per a consultes i dubtes. Front és l'ànima del resort!



Funcions

- Realitzaràs el check-in i check-out de les estances.

- Assignaràs allotjaments en el sistema i gestionaràs l'accés.

- Realitzaràs facturacions i cobrament de les estades.

- Atendràs sol·licituds d'informació, resoldràs dubtes sobre el funcionament de l'establiment i acompanyaràs els nostres hostes en tot el que necessitin durant la seva estada.




S'ofereix

- Contracte fix discontinu a mitja jornada, amb la possibilitat de pujar a 40h.

- Festius retribuïts.

- Torn seguit de matí o de tarda (rotatius).

- Pots créixer professionalment tant com tu vulguis. La nostra companyia està dins d'un apassionant projecte de creixement i el nostre objectiu és que les persones que la integren creixin també.

- Si ets a l'equip, estaràs en un ambient acollidor i amb companys/es increïbles. El treball en equip és un dels nostres principals valors.

- Si t'avorreix la rutina i la monotonia, has trobat el teu lloc. A Alannia cada dia és diferent. No som ni el típic lloc de vacances ni la típica empresa turística. Aquí les coses són diferents. Volem ser els millors, així que innovam, creem i provem coses noves. És possible que ens equivoquem, però forma part del procés.

- Volem que les vacances siguin una gran experiència mediambiental i una petita contribució al benestar del planeta. Ens preocupem i ens encarreguem de cuidar del medi ambient. Tu també ets una persona sostenible?

Per no parlar de les nostres festes cap d'estiu i de Nadal, es comenten que són... ¡increïbles!





Requisits

- Disposar de vehicle per desplaçar-te al centre.

- Experiència prèvia en recepció d'hotels o allotjaments turístics.

- Anglès alt. Valorable coneixement d'altres idiomes.

- Disponibilitat d'incorporació immediata.