Opera Severitas

OPERA és una constructora espanyola fundada a Elche fa gairebé dues dècades. Amb més de 500 projectes executats en tot l'àmbit nacional, l'Equip OPERA compta amb professionals de l'arquitectura i arquitectura tècnica, enginyeries, llicenciatures en administració d'empreses, doctorats i formació professional en edificació. OPERA s' identifica per un fort compromís amb el client, tant en qualitats i compliment de pressupostos, com en terminis de lliurament.

OPERA genera un "univers" de valor afegit, sumant-se a l'avantguarda mitjançant la fabricació pròpia d'espais industrialitzats per a la construcció, desenvolupant una línia exclusiva d'interiorisme, i comptant amb partners premium per a instal·lacions i manteniments. L' Equip OPERA destaca per la seva estabilitat i capacitat per desenvolupar el talent, acompanyant cada professional al seu següent grau de desenvolupament. L' equip va definir els seus valors compartits de forma participativa i els fa realitat dia a dia: innovació i futur, comunicació propera i transparent, organització eficient, treball en equip i equilibri personal-professional.

Ofertes de treball relacionades

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Opera Severitas i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV