Grupo IS Cell

En IS Cell som Distribuïdors Oficials d'ORANGE a Alacant, Múrcia, Albacete i València. Consolidats com a empresa líder del sector de les telecomunicacions des del 2006.

Ens diferenciem pel nostre valor principal, l'excel·lència dels nostres empleats, que es reflecteix en la qualitat del tracte al client i en els objectius assolits.

Formem el Grup IS Cell més de 95 empleats amb unitats de negoci dividides en Comercials de Punt de Venda (Botigues i Stands), Telemàrqueting i Equip Comercial d'Empreses.

A més, a la nostra seu central comptem amb departaments d'Administració, Recursos Humans, Formació, Màrqueting i Coordinació de Punts de Venda.

Ofertes de treball relacionades

Grupo IS Cell
Alicante y alrededores
Assessor/a Comercial Botiga Orange

Busques una oportunitat per demostrar el teu potencial? Un repte en un equip d'alt rend...

Teleoperador/a

Estàs cansat dels call centers tradicionals i busques una oportunitat per guanyar diner...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Grupo IS Cell i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV