SIDI Ingeniería

SIDI Serveis d'Enginyeria i Disseny Industrial, és una empresa d'Enginyeria situada a la localitat d'Elche. Es defineix com una empresa jove però dilatada experiència en el sector de l' Enginyeria i el disseny industrial. Aportem la nostra experiència per a la realització de diferents projectes industrials de mitjana i gran envergadura. La nostra àrea de cobertura se centra en la Província d'Alacant i Múrcia, estant preparats per a tot tipus de projectes en tot el territori nacional i internacional.

Ens hem marcat com a objectiu el servir com a oficina tècnica externa a totes aquelles empreses dedicades a l'elaboració, tant de productes complets, (fabricació i implantació de maquinària), com de desenvolupament de components o peces, (mecanitzat, conformat, etc.), incloent plantes amb processos productius de qualsevol índole; complementant-les, de manera que, sense dependre de costos fixos, aquestes puguin competir en el mercat actual, fent ús de les darreres tècniques i tenint a la seva disposició un equip d' enginyers amb àmplia experiència en el disseny i desenvolupament de projectes en l' àmbit industrial.

L'equip de SIDI Ingenieria, a més de serveis d'assessoria tècnica, i generació / implantació de nous productes, també ofereix col·laboració en el manteniment de documentacions, realització de plànols, ajuda en l'externalització de la producció, adaptació a normativa, optimització de sistemes productius, manteniment de plantes industrials, layouts per a incorporació de la maquinària dels nostres clients en les línies de producció dels seus, presentacions comercials, desenvolupaments R + D, etc.

La multidisciplinarietat i flexibilitat de SIDI Ingenieria, fa que la resposta davant les sol·licituds dels nostres clients sigui immediata i adaptada a les seves necessitats, convertint-nos en una eina especialitzada a incrementar la productivitat de la petita i mitjana empresa.

Ofertes de treball relacionades

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a SIDI Ingeniería i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV