Asistenzia

Assistenzia és una empresa d'ajuda a domicili amb una dilatada experiència en la cura d'infants i gent gran, brindant serveis de la més alta qualitat i professionalitat. Encara que la nostra presència s'estén a nivell nacional, tenim una especial connexió amb les províncies d'Alacant, València i Castelló, on hem establert forts llaços comunitaris.

Durant molts anys, hem treballat incansablement per oferir un servei d'atenció a domicili que compleix amb els més alts estàndards de qualitat. El nostre equip de professionals altament capacitats compta amb una àmplia trajectòria en el sector, la qual cosa garanteix una cura excepcional per als nostres clients.

A Asistenzia, ens esforcem per brindar un tracte directe i familiar a la nostra clientela. Ens ocupem de tots els aspectes necessaris per a la seva cura i benestar, mentre creem un ambient de confiança i calidesa. El nostre compromís no es limita a l'assistència física; també proporcionem un suport emocional essencial.

Per a Assisteixen a ser part de la vida dels qui confien en la nostra empresa i amb els quals treballem dia a dia, ens enorgulleix.

Ofertes de treball relacionades

Asistenzia
Elche
Auxiliar ajuda a domicili

Asistenzia, som una empresa d'ajuda a domicili per a persones dependents que considerem...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Asistenzia i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV