JS Comunicación

Som per definició una empresa conceptual. Les nostres ofertes estan ben definides i s'agrupen en interessants paquets de comunicació que responen a les teves necessitats. Els paquets són de marca compartida i estan finançats pels teus proveïdors i socis comercials, una de les moltes coses que fan que aquest concepte sigui únic.

Una cosa és el que oferim. Una altra cosa és el que ens caracteritza com a empresa i lloc de treball. Obtens més informació sobre el que ens defineix i el que pots esperar en col·laborar amb nosaltres o començar la teva carrera en JS Comunicació.

Ofertes de treball relacionades

Comercial telefònic B2B

JS Comunicació és part de JS World Media, amb representació a 9 països a Europa i 30 an...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a JS Comunicación i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV