Codipán

Amb més de 60 anys d'història, CODIPÁN ha aconseguit posicionar-se com a referent en la distribució i comercialització de productes i matèries primeres per als professionals de la Fleca, Pastisseria, Hostaleria i Gelateria, representant en el nostre sector companyies de primer ordre del mercat nacional i internacional, que aposten constantment per projectes d'investigació i innovació per al desenvolupament i llançament de nous productes.

Des dels seus inicis la filosofia que ha inspirat l' empresa és desenvolupar, dia a dia, una tasca especialitzada d' assessorament als seus clients amb les últimes tendències de mercat, satisfent les seves necessitats de subministraments amb un servei ràpid, puntual i eficaç.

Després d'anys d'esforç i dedicació el nostre únic i principal compromís continuen sent els nostres clients. Hem recorregut 60 anys junts, esperem recórrer-hi molts més.

Ofertes de treball relacionades

Codipán
Elx
Responsable RRHH

CODIPAN és una empresa dedicada a la distribució i comercialització de productes i matè...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Codipán i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV