Asociación APSA

Associació APSA és una ONGD que desenvolupa activitats dirigides a millorar la qualitat de vida de persones amb diferents capacitats durant tot el seu cicle vital.

El nostre objectiu principal és acompanyar i donar suport als nostres usuaris i a les seves famílies, afavorint al màxim la seva autonomia i el desenvolupament del seu potencial. Per a això disposem de programes específics de prevenció, atenció primerenca, educació, salut, formació, habitatge, oci i ocupació, orientats a facilitar la seva inclusió social i laboral.

Facilitem a les empreses estratègies de RSC innovadores, carregades de valor diferencial per a tots els implicats i amb un important retorn.

Ofertes de treball relacionades

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Asociación APSA i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV