Grupo Osga

Des de 1998 Grupo Osga ofereix serveis de gestió integral per a empreses i institucions (Facility Services), és a dir, ens ocupem del disseny, implementació, seguiment i supervisió de tots aquells serveis bàsics per a la gestió empresarial. Permetent d' aquesta manera que les empreses externalitzin aquests serveis i dirigeixin els seus recursos a activitats pròpies de la companyia, incrementant així el seu valor i eficiència. Proporcionem a la seva empresa els Serveis Auxiliars integrals que li permetin obtenir una màxima rendibilitat i un excel·lent funcionament reduint costos i infraestructura OutSourcing Ens adaptem a totes les necessitats garantint una gestió personalitzada i eficaç que permeti reduir riscos i costos. Treballem perquè els nostres clients puguin centrar els seus esforços en la part essencial de la seva activitat empresarial mentre nosaltres ens dediquem als serveis auxiliars que resulten necessaris per al correcte desenvolupament del seu dia a dia. Comptar amb els nostres serveis garanteix la màxima rendibilitat, aparellada a un significatiu estalvi de costos i un nivell òptim d' eficiència, ja que comptem amb més de 20 anys d' experiència i professionals per al desenvolupament de les tasques que cobreixin les necessitats dels nostres clients. Analitzem el nostre entorn per anticipar-nos a les necessitats dels nostres clients, estudiem cada sector per determinar la manera com podem aportar solucions que permetin a les empreses centrar els seus esforços en les àrees productives i realitzem plantejaments personalitzats, orientats a l'optimització dels recursos dels nostres clients.

Ofertes de treball relacionades

Grupo Osga
Alicante
Operari/a de neteja (amb certificat de discapacitat ≥33%)

En Grup Osga estem compromesos amb la diversitat, la inclusió i la igualtat de tracte i...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Grupo Osga i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV