Jera Avanza

JERA AVANZA és una entitat que forma part d'un grup d'empreses amb una gran experiència empresarial dins del camp dels Recursos Humans, consolidada i constituïda sota criteris empresarials amb la finalitat de realitzar activitats productives i amb capacitat per a actuar en un mercat amb alta competitivitat.

El nostre principal objectiu és proporcionar als treballadors discapacitats la realització d'un treball productiu i remunerat, adequat a les seues característiques personals i que facilite la integració laboral d'aquests en el mercat ordinari de treball.

JERA AVANZA naix l'any 2010 amb el ferm compromís d'integrar a les persones amb discapacitat en l'entorn laboral col·laborant amb un col·lectiu en risc d'exclusió social i al qual brinda l'oportunitat de desenvolupament professional. Més de 50 empreses han depositat la seua confiança per la seua gestió en matèria d'integració laboral.

Integració, Compromís, Eficàcia

Les empreses amb més de 50 treballadors estan obligades a reservar en la seua plantilla, com a mínim un 2% de persones amb discapacitat (LISMI, Llei 13/1982), o en defecte d'això es podran formalitzar contractes per al subministrament de productes necessaris per al desenvolupament de l'activitat de l'empresa a través d'un centre especial d'ocupació.

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Jera Avanza i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV