Dia Supermercados

Som Grupo Dia, la xarxa líder de botigues de proximitat amb prop de 5.700 establiments a Espanya, Argentina, Brasil i Portugal. Som la botiga del barri, la que facilita una experiència de compra fàcil, ràpida i completa, a prop de casa i amb productes de gran qualitat a un preu assequible, tant a través de les nostres botigues físiques com del nostre canal online.

La nostra primera botiga Dia va obrir les portes a Madrid el 1979. Avui, quatre dècades després, amb la proximitat com a fortalesa i la diversitat com a bandera, les més de 33.400 persones que formen el nostre equip en botiga, magatzem i oficina, i les 19.500 de la nostra xarxa de franquiciats es mouen per un mateix propòsit: estar cada dia més a prop per oferir gran qualitat a l'abast de tothom. Junts, hem construït una companyia que cotitza a la borsa d'Espanya des del 2011 i que va aconseguir una facturació de 7.286 milions el 2022.

Per aconseguir el nostre propòsit, ens recolzem en una sòlida xarxa de proveïdors, realitzant el 86% de les nostres compres de manera local. Això ens permet oferir als nostres més de 14 milions de clients fidelitzats al món una alimentació accessible i a l'abast de tothom, amb un assortiment complet, una clara aposta pels productes frescos i una marca Dia renovada. A més, treballem per generar un impacte positiu allà on operem. Gràcies a les oportunitats d'ocupació i autoocupació que fomentem a cada barri, generem més de 151.000 llocs de treball directes i indirectes el 2021 i la nostra contribució al PIB dels quatre països va superar els 9.200 milions d'euros.

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Dia Supermercados i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV