Blinker

A Blinker som especialistes en el subministrament de material auxiliar per a la reparació, el manteniment i la instal·lació professional en els sectors d'Automoció, Vehicle Industrial, Construcció, Metall, Fusta, Nàutica i també per als professionals del Manteniment i Instal·ladors.

Coneixem les diferències de cadascun dels nostres clients, per això atenem les demandes concretes de cada àrea específica del sector industrial, situem el client en el centre de les nostres decisions i oferim una gran experiència de compra. A més, disposem d'un ampli catàleg. Entre les més de 20.000 referències de producte trobaràs la millor solució al que busques.

Comptem amb el compromís i professionalitat d'un equip d'especialistes en el seu negoci. Per això, som l'opció triada per més de 150.000 clients de més de 40 països en 4 continents.

L'anticipació de les necessitats, unit a un caràcter multinacional, el servei personalitzat al client, el treball professional i la constància, han fet que avui dia BLINKER es posicioni al mercat com una de les empreses líders en el sector a nivell internacional.

Ofertes de treball relacionades

Blinker
Alicante
Auxiliar administratiu/va de finances

A Blinker ajudem que el món no es pari, per això volem incorporar al nostre equip una p...

Blinker
Alicante
Mosso/a magatzem

Seleccionem una persona que vulgui incorporar-se a l'equip de magatzem, com a operari/a...

Blinker
Alicante
Teleoperador/a contact center

A Blinker seleccionem persones que tinguin passió per les vendes, els motivi ajudar i a...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Blinker i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV