Grupo Alcudia

Grup Alcudia va iniciar la seua activitat com a empresa fa més de 35 anys. Des d'aleshores, hem consolidat una sòlida reputació per la nostra alta professionalitat i la qualitat amb la qual executem les nostres obres, convertint-nos en una de les empreses líders de la província d'Alacant en el nostre sector.

L'estructura del nostre Grup, formada per dues àrees de negoci diferenciades, d'una banda estructures i edificacions en general, ens permet ser molt reactius tant per realitzar pressupostos com per iniciar l'execució de qualsevol obra, ja que cadascuna d'aquestes dues empreses té un àmbit d' actuació ben diferenciat. Comptem a més amb un departament especialitzat en obres d'habitatges unifamiliars de luxe, obres singulars i reformes en general.

Ofertes de treball relacionades

Administratiu/va Recepcionista (amb certificat de discapacitat ≥33%)

Grup Alcudia, Serveis i Obres, S.L., t'està buscant!

Encarregat/da d'obra edificació

¡Grup Alcudia, Serveis i Obres, S.L., t'està buscant!

Mosso de Magatzem/Xofer

¡Grup Alcudia, Serveis i Obres, S.L., t'estàn buscant!

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Grupo Alcudia i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV