Enginyer de qualitat d'equips industrials

Greene Elx

Inscripcions tancades

El lloc de treball se centra a garantir la qualitat dels projectes des del disseny fins a la posada en marxa dels nostres projectes EPC, coordinant amb proveïdors i auditors externs per complir amb els estàndards legals i les polítiques establertes. Les responsabilitats inclouen supervisar el cicle de fabricació d'equips, inspeccionar materials i sistemes a la recerca de defectes. Coordinar-se amb l' equip d'enginyeria per establir punts d'inspecció. Es requereix experiència sobre control de qualitat en la fabricació i muntatge d'equips industrials, lleis i regulacions rellevants en gestió de qualitat (ISO9001) així com habilitats en Microsoft 365, lideratge, treball en equip i avaluació de riscos laborals i ambientals.

Descripció

GreenE és una empresa innovadora de base tecnològica que contribueix a l'economia circular valoritzant i eliminant de forma neta i sostenible els residus orgànics (RSI, RSU, llots i biomassa) i produint productes d'alt valor (olis pirolítics, bioxar, carbó actiu, hidrogen verd, biometà, ceres Fischer-Tropsch, etc.).

GreenE utilitza tecnologia pròpia de piròlisi i gasificació, en contínua innovació, per al disseny i fabricació de plantes de reciclatge químic de residus.

Greene ha sigut premiada pel Club d'Innovació de la Comunitat Valenciana amb el Premi al Millor Projecte Innovador del 2022 i nomenada per Rockwell com el millor projecte sostenible d'EMEA

Web: www.greene.es




Funcions

- Assegurar la qualitat dels projectes durant el disseny, fabricació, muntatge i posada en marxa.

- Crear i supervisar plans de punts d'inspecció dels equips i subequips pertanyents als projectes.

- Supervisar tot el cicle de fabricació d'equips i realitzar proves periòdiques per detectar possibles fallades al més aviat possible.

- Identificar àrees de millora en els processos i sistemes de qualitat.

- Detectar la causa de problemes tècnics i recomanar correccions.

- Coordinar-se amb el personal de qualitat dels proveïdors dels nostres projectes per garantir el compliment legal.

- Realitzar inspeccions o auditories de qualitat a proveïdors per a la seva homologació i seguiment.

- Establir directrius detallades sobre el que es necessita comprovar i quins són els estàndards de qualitat.

S'ofereix

Els nostres professionals són el nostre principal actiu. Ens enorgulleix ser part d'un projecte innovador i amb tecnologia punta que contribueix de forma rendible a la recuperació dels recursos del planeta i a la disminució de les emissions de gasos d'efecte hivernacle.

Gaudiràs d'un magnífic ambient de treball, horari flexible, certa flexibilitat per al teletreball, cafeteria, dia de cobrament avançat...

A més, ens preocuparem pel teu desenvolupament professional, amb un suport constant i un ambiciós pla de formació que dissenyaràs personalment amb el teu cap. En una empresa de base tecnològica no pot ser d' una altra manera.

En un altre ordre de coses, tenim una lligueta interna de futbol sala i participem com a empresa en curses, celebrem moltes coses i, per suposat, pots promoure, noves activitats.

A més d'una extraordinària experiència de treball a les nostres oficines del Parc Empresarial d'Elx, un contracte indefinit i una retribució de 28.000€ bruts/any.




Requisits

- Titulació en enginyeria mecànica o industrial.

- Es valorarà tenir un màster en qualitat.

- Mínim dos anys d' experiència.

- Coneixements sobre requisits i estàndards de les certificacions ISO 9001.

- Comprensió dels sistemes de gestió de qualitat, medi ambient i seguretat i salut en el treball.

- Coneixement sobre la legislació de control de qualitat en fabricació d' equips industrials.

- Ordre i rigor en l' elaboració de documentació

- Microsoft 365 (Excel, Word, Teams, Sharepoint, etc.)

- Capacitat per identificar i avaluar riscos laborals, ambientals i de qualitat, i desenvolupar estratègies per mitigar-los.