Enginyer de Piping

Greene Elx

Inscripcions tancades

Aquest lloc se centra a integrar equips en plantes industrials usant metodologia BIM en Cadmatic eShare. Implica dissenyar plànols d'implantació, garantir la seguretat i compliment normatiu, i aplicar estàndards BIM. Les tasques inclouen especificar requisits de canonades i equips, coordinar el modelatge 3D i complir polítiques de seguretat i mediambientals. Es requereixen coneixements de disseny de layouts i piping, gestió de dades BIM, i experiència en programari com Cadmatic Plant Modeller i eShare.

Descripció

GreenE és una empresa innovadora de base tecnològica que contribueix a l'economia circular valoritzant i eliminant de forma neta i sostenible els residus orgànics (RSI, RSU, llots i biomassa) i produint productes d'alt valor (olis pirolítics, bioxar, carbó actiu, hidrogen verd, biometà, ceres Fischer-Tropsch, etc.).

GreenE utilitza tecnologia pròpia de piròlisi i gasificació, en contínua innovació, per al disseny i fabricació de plantes de reciclatge químic de residus.

Greene ha sigut premiada pel Club d'Innovació de la Comunitat Valenciana amb el Premi al Millor Projecte Innovador del 2022 i nomenada per Rockwell com el millor projecte sostenible d'EMEA

Web: www.greene.es




Funcions

Com a enginyer de piping hauràs de:

- Integrar els equips per a cada prototip o planta de manera que funcionin de manera efectiva, incloent el disseny de canonades i altres equips associats.

- Dissenyar i especificar els requisits de canonades, vàlvules, bombes, tancs, intercanviadors de calor i altres equips associats.

- Redactar especificacions tècniques per a la subcontractació del muntatge del piping i equips.

- Integrar tota la informació de la planta amb metodologia BIM a Cadmatic eShare.

- Coordinar el procés de modelatge i col·laboració entre els agents involucrats en eShare o equivalent.

- Dissenyar els plànols d'implantació (layout) a Cadmatic Plant Modeller.

- Dissenyar el piping i integrar la instrumentació definida en el P&ID, en el plànol d' implantació.

- Garantir el compliment normatiu i els objectius HSE.


S'ofereix

Els nostres professionals són el nostre principal actiu. Ens enorgulleix ser part d'un projecte innovador i amb tecnologia punta que contribueix de forma rendible a la recuperació dels recursos del planeta i a la disminució de les emissions de gasos d'efecte hivernacle.

Gaudiràs d'un magnífic ambient de treball, horari flexible, certa flexibilitat per al teletreball, cafeteria, dia de cobrament avançat ...

A més, ens preocuparem pel teu desenvolupament professional, amb un suport constant i un ambiciós pla de formació que dissenyaràs personalment amb el teu cap. En una empresa de base tecnològica no pot ser d' una altra manera.

En un altre ordre de coses, tenim una lligueta interna de futbol sala i participem com a empresa en curses, celebrem moltes coses i, per suposat, pots promoure, noves activitats.

A més d'una extraordinària experiència de treball a les nostres oficines del Parc Empresarial d'Elx, un contracte indefinit i una retribució de 30.000€-35.000€ bruts/ any.





Requisits

- Formació com a enginyer químic o industrial.

- 4 anys d'experiència en un lloc similar.

- Coneixements sobre la creació de layouts i piping.

- Conèixer com gestionar i estructurar dades BIM, incloent-hi protocols de nomenclatura i emmagatzematge.

- Estar familiaritzat amb eines BIM com Revit, ArchiCAD, Navisworks.

- Experiència amb algun programari de modelatge 3D com Inventor, Solidworks...

- Experiència amb Cadmatic Plant Modeller.