Operador/a industrial Of 1

Greene Elx

Inscripcions tancades

L'operari industrial és responsable d'operar maquinària, complir amb fulls de ruta i assolir objectius de producció. També supervisa el personal a càrrec, preveu incidents i col·labora en l'anàlisi de resultats. Ha de seguir estrictament normes de salut, seguretat i medi ambient. Es requereixen coneixements en maquinària industrial i habilitats de resolució de problemes.

Descripció

GreenE és una empresa innovadora de base tecnològica que contribueix a l'economia circular valoritzant i eliminant de forma neta i sostenible els residus orgànics (RSI, RSU, llots i biomassa) i produint productes d'alt valor (olis pirolítics, biodièsel, carboni actiu, ceres, etc.).

GreenE utilitza tecnologia pròpia de piròlisi, gasificació i transformació química per al disseny i fabricació de plantes industrials en contínua innovació.

Greene ha sigut premiada pel Club d'Innovació de la Comunitat Valenciana amb el Premi al Millor Projecte Innovador del 2022 i nomenada per Rockwell com el millor projecte sostenible d'EMEA

Web: www.greene.es




Funcions

Com a operador tindràs les següents tasques:

- Operar les nostres plantes pilots, prototips i plantes preindustrials.

- Seguir els fulls de ruta dels assajos i experiments planificats.

- Documentar les accions, observacions i resultats.

- Ajustar els equips segons les especificacions requerides.

- Supervisar i orientar tècnicament mecànics i oficials de segona.

- Realitzar revises rutinàries per identificar i mitigar riscos.

- Col·laborar en el muntatge, posada en marxa i manteniment d'equips.

- Coordinació amb l' equip de laboratori per a l' anàlisi de mostres i validació.

- Documentar els incidents, manteniments i assistències.

- Participació en torns rotatius durant les arrencades de la planta pilot.











S'ofereix

Els nostres professionals són el nostre principal actiu. Ens enorgulleix ser part d'un projecte innovador i amb tecnologia punta que contribueix de forma rendible a la recuperació dels recursos del planeta i a la disminució de les emissions de gasos d'efecte hivernacle.

Gaudiràs d'un magnífic ambient de treball, horari flexible, certa flexibilitat per al teletreball, cafeteria, dia de cobrament avançat ...

A més, ens preocuparem pel teu desenvolupament professional, amb un suport constant i un ambiciós pla de formació que dissenyaràs personalment amb el teu cap. En una empresa de base tecnològica no pot ser d'una altra manera.

En un altre ordre de coses, tenim una lligueta interna de futbol sala i participem com a empresa en curses, celebrem moltes coses i, per suposat, pots promoure, noves activitats.

A més d'una extraordinària experiència de treball a les nostres oficines del Parc Empresarial d'Elx, un contracte indefinit i una retribució de 28.500€ bruts/ any.




Requisits

- Formació tècnica

- Un mínim dos anys d'experiència

- Coneixements en operació de maquinària i equips industrials

- Coneixements en manteniments preventiu

- Atenció al detall

- Capacitat de col·laboració

- Habilitats de detecció i solució de problemes